Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Hemma igen.

Hemma igen efter att jag har varit i Tallin med Mats Gabrielsson. Lördag provkörde vi 2 åringer och söndag kollade vi på 1 åringer. En mycket trevlig helg.

Med hem från Stockholm kom dom sista 3 1 åringer, så nu är alla på plats.

Idag skall jag köra 2 åringerna hemma, och sen blir det att verka 1 åringerna.

Ha en fin dag!
/Paw

Ensam hemma idag.

Idag skall vi titta på Jenny som är på Bjerke med Peppes Vera. Vi hoppas Vera sköter sig…;)

Erste Tooma gjorde ett jätte bra lopp på Eskilstuna i tisdags. Tufft att bara bli 3 på 14.6 med endast 50.000 på kontot. Med det lopp i kroppen kommer han gå fram ytligare, och vi siktar på start på Åmål den 3 maj.

Mycket trav nästa vecka, Bjerke onsdag, Åmål torsdag, sedan skall vi anmäla till Eskilstuna och rättvik fredag, kul kul!!

Hästarna känns i alla fall mycket uppåt, och det är verkligen jätte kul.

Hos Nina igår blev Mårten Marje ombehandlat i framkotarna, och Fallos Tooma blev behandlat i knäna fram och en framkota.

Ha en underbar dag
/Paw

Måndag med regn.

Våren är på väg till Mangskog, det hoppas jag iaf på!!!

Hade en bra dag på Färjestad igår där jag fick köra Gilda East åt Tomas Gustavsson, och så bra hoon va. 2 på nya rekordet 17.4. Bra av en häst med endast 2000 på kontot!

Idag har det regnat en del, men hästarna har tränad bra trots det. Vi har kört med Madeinheaven, Magic By Mail, Embracce Em, Peppes Vera, Delux Tooma och Erste Tooma.

Imorgon blir det Arvikatravet på förmiddagen där vi skall köra snabbjobb och efter lunch dra bussen mot Eskilstuna med Erste Tooma och Equal Quzi.

Fick priset för veckans glädjespridare igen, roligt att folk inte bra retar sig på att vi blir glada när det går bra. Dom som vet hur mycket jobb vi lägger ner, dom förstår och delar glädjan med oss!

Ha en fin kväll
/Paw

Ännu en vecka som har gått.

En som är nöjd med vi inte skall iväg på trav är lilla Tindra som njuter att vara hemma. Tiden i bilen på väg till trav är inte det som hon gillar bäst kan man säga…;)¨

Onsdag va vi till Nina med Diamond of Em och Good For Victory. Diamond blev behandlat i framkotarna och en bakkota, medan Good For Victory blev behandlat  vänstra kota fram och bak.

Dom första 1 åringer har börjad komma nu, snart är det busunger överallt på gården! 🙂

Idag skall Madeinheaven, Delux Tooma, Peppes Vera och Erste Tooma jobbas lite.
Igår gick Mårten Marje första jobb efter behandling och va fin, skall på återbesök på onsdag.
Magic By Mail och Embracce Em gick en jogging ronda och va fina, skall gå provlopp på lördag i Arvika, vilket även Winning Diamod och Fallos Tooma ska.

Nästa helg åker jag med Mats till Estland och skall köra lite hästar.

Ha en trevlig dag
/Paw

Cashen va bäst!

Cash Winning Vita hade inför starten igår inte startat på över ett halvt år. Nu hade vi perfekt läge och fick det loppet som behövdes, samtidig som vi hade all tur när favoriten felade bort sig 350 kvar. Men Cashen behöver inte skämmas för det. Han vann utan att vara sliten på en fin tid. Nu hoppas vi benet håller så har vi en rolig tid fram för oss.
Erste Tooma kändes jätte fin och 500 kvar trodde jag vi skulle bli 4-5 men han behövde ett lopp i kroppen och blev trött sista biten.

Idag skall vi till veterinären med Diamond of Em och Good For Victory.

Ha en fin dag
/Paw

tror att den nedåtgående formen har vänt:)

Efter en tung period då inte hästarna riktigt presterat som vi vill så verkar de som de vänt lite… Gårdagen var kanon. Good For Victory avslutade riktigt bra, men hängde på en töm sista biten så paw fick honom inte ur ryggen, han var okörd i de läget och vinner annars. Så de bådar gott till nästa gång, dock ska han gås igenom nu, då de kan va så att något stör honom. Men han verkar va en komplett häst som ja tror att andelsgänget kommer få de kul med!!Jag var nöjd med Peppes Vera också, hon gör allt rätt men de är inte lätt när de sitter en lallare bakom och ska träna sig på att köra lopp:P Hon var iaf jättebra så vi startar på när hon kommer med.
Equal Quezi hoppade direkt från start sen va den dagen förstörd för henne, hon gick bra efter galoppen men blev trött till slut.

Idag vankas det b-lopp i årjäng, jag kör silverblick åt kristina larsson, Tanja East åt Tomas Gustafsson och rider Rysningen åt Robban Hansson. Kan bli en ok dag. Paw ska köra Ella Tooma åt Björn Berg.

Inför tisdag verkar allt bra med Erste Tooma iaf, då ja just nu sitter och kollar på honom när han springer runt i hagen med sitt täcke i munnen och konstrar, han är TOKIG!:) 

Hoppas alla får en kanondag!! /Jenny

 

 

Lugnet före stormen!

I längtan efter sommaren får vi titta på bilder från ifjol!

Efter en period med inte så mycket starter blir det ändrat på det nu. Rättvik på lunchen imorgon fredag med andelshästen Good For Victory, Peppes Vera och Equal Quzi.
Lördag skall vi till Åmål och köra lite b-lopp. Våran kompis Björn åker med hem, så då blir det lite god mat på kvällen.
Söndag skall bussen mot Årjäng där vi har Mon Amie Bråten och Midnight Bråten och jag kör Arararava(typ)
Måndag skall vi till Färjestad med Diamond Of Em och Delux Tooma, och på tisdag blir det Eskilstuna med Cash Winning Vita och Erste Tooma.

Vi va och körde jobb på banan med Winning Diamond och Cash Winning Vita. Cashen va finfin, Winning Diamond va mycket positiv, men kändes inte helt 100% än.

Idag skall vi köra Good For Victory och Peppes Vera, och en sväng till veterinären  med Mårten Marje och Västerbo Cointreau.

Ha en fin dag!
/Paw

vatten, bara vanligt vatten;)

Vi trotsar regnet och kör för fullt. Linda är här idag så vi drillar hennes körhänder för fullt!
Delux Tooma, Magicbmail, Madeinheaven, Good For Victory, Diamond of ém, Fallos Tooma, Erste Tooma ska gå motion i leran;)
Cash Winning Vita och Winning Diamond ska till banan och gå fort.

Tindra hittar på hyss och jag bakar lite:)

Ha en fin dag i regnet!

/Tindra Och Jenny

Sol och provlopp.

Diamond Of Em gjorde ett bra lopp på Solvalla. Jag fick kört lite fel sista 600m vilket gjorde vi blev 6 istället för 3, men hon va iaf fin, och ett avslutande varv efter 15.5 är inte så dåligt i debuten. Färjestad nästa för henne.

Torsdag va jag till Halmstad och lämna Hälge Marje, med hem kom Vanilla Race(dk), en liten ett åring som skall gå på sommarbete, vilket hon verkligen behöver!

Igår fredag körde vi lite hemma. Winning Diamond, Cash Winning Vita, Delux Tooma, Peppes Vera, Good For Victory och Madeinheaven som alla va fina.

Idag blir det provlopp i Arvika med Erste Tooma och Fallos Tooma. I eftermiddag skall Matti och jag sätta upp hagar till 1 åringerna.

Ha en fin dag
/Paw