Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Hemma igen!

Vi va i Stockholm på auktion fredag och lördag. Med oss hade vi Neverendingdream. Han skötte sig jätte bra, men han fick följa med hem då inte det kom ett tillräckligt högt bud. Men hem i transporten fick i Sturgeon, en fin hingst efter Credit Winner och Kaviar. Han blev köpt av våra fina hästägare Stjärn El Hb.

Ett par trevliga dager hade vi, idag skall vi vila och njuta med Tindra.

Trevlig söndag på er!
/Paw

Good For Victory.

Vi var till veterinär Nina igår med Diamond Of Em och Good For Victory. Diamond Of Em fick konstaterad inflamation i bihålen, och blir nu spoolad där, så nu hoppas vi hon snart kommer ut och visar sitt rätta jag. Good For Victory blev behandlat i vänstre bakkota.

Körd jobb hemma med Oil Burner idag, han känns dunderfin nu! Skall bli kul att testa av honom på banan snart.

Trav torsdag, fredag, lördag och söndag denna vecka, kul!

Ha en trevlig kväll
/Paw

Fin dag i Årjäng!

Mårten Marje tog en fin 3 plats i nya rekordet 17.0. Han fick ett fint lopp i 4 invändigt, och spurtade bra sista 400m när luckan kom.
Jenny va 5 med High Angel som gjorde ett bra lopp igen.
Delux Tooma fick ledningen och såg fin ut, men Jenny tyckte inte han fick något bra fäste (Inte så konstigt på den potatisåker som vi tävlade på) och han vart sliten till slut. Tyvär är han lite känslig för lösa banor, vilket han har visad tidigare.

Dom andra startar vi har haft denna vecka har gått bra.
Erste Tooma gick i ledningen på Rättvik, och det är nog inte rätt likör över 2100m, men han fick godkänt ändå.
På Axevalla hade vi Cash Winning Vita, som inte verka ta i för fullt längre. En som tar i bättre är Gilda East som fortsätter utvecklas. Hon tog en mersmakande 2 plats efter att ha gått tunga vägen sista 1400m.

Hemma körs 1 åringerna för fullt. Jag tycker dom ser fina ut, och vi har några som jag verkligen ser fram emot att få träna fram. På måndag ökar vi till ca 6km.

Goody Tooma och G.Man Tooma Gick banjobb i torsdags. Goody Tooma va mycket fin, och hon kommer kvala på Färjestad på fredag. G.Man såg LYSANDE ut, men han blev lite för trött och jade lite för hög puls efter. Han hostade när vi kom hem och nu får han lite medicin, och vila.

Annars har vi lite infektioner i stallet, Madeinheaven har dåliga blodvärden, Sir Sharstein har hostat men träner igen nu, G.Man Tooma hostar.

Oil Burner har gått sina första jobb i backen, och han skall gå några till innan det blir start.

Trevlig helg på er.
/Paw

Ny vecka vänter!

Imorgon är det måndag och Tindra skall till dagis 08.30, och då dra mamma och pappa till Arvika för att köra snabbjobb med Madeinheaven, Mårten Marje, G.Man Tooma och Goody Tooma.

Sen åker Jenny till Romme och jag dra till Axevalla. Tisdag blir det Rättvik.

Good For Victory tappade travet i sista sväng i montekvalet. Jag får tyvär inget grepp om honom. Han kan springa det vet vi.

En helg där vi har tagit det lite lugnare än vanligt. Känns skönt.

Ha det bäst
/Paw

Nu är vi på plats!

Nu är vi klara med flyttet till huset på gården. Det känns jätte skönt att åntligen vara på plats!

Annars är det fullt up som vanligt.
I Åmål va det en okay dag. Tanja East och High Angel leverede fina insatsar som 2 och 3. Dom andra gick inget speciellt.

Förre fredagen va jag 2 med Ramtamtaramtata på finfina 26,3.

Hemma tränar hästarna på. Kul nu att vi börjat jogga 1 åringerna.

Lite nya hästar har vi i träning nu oxå. Almerfaks en fin 1 åring efter Feseth Lynet, Sir Scharstein en danskfödt 3 åring efter Earthquake och 3 åriga Actionman Em efter Zerberus,  en vallack som vi har opererad i ett framknä.

Lars Inge Olsson  har tagit över ansvaret för Bråten hästarna igen.

Good For Victory skall gå montekval på lördag i Årjäng. Ska bli spännande.

Ha det bäst
/Paw