Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Utan internet!

paw mahony

Blixten slog ner förre veckan, och i första försöket försvann internet. Det har varit en bidragande anledning till den dåliga uppdatering här!

Nu är vi med i matchen igen och gör en snabbgenongång av dom senaste starterna.

Mårten Marje v75 på Östersund 140607 kändes fin men rumplade till och felade kort 500kvar. Va bra gående innan och det va en premie som rök. Han blev ömfotat på den dåliga banan. Samma dag va Goody Tooma fin som 2 på 14,5 efter att ha gått i ledningen.
Västerbo Comanche va ute i kval till E3 på Örebro. Vi testade skoryck, men der gick inte, och han tappade travet 600kvar. Hade mycket kvar och köra med men han vart öm i tasserna.
DAgen efter den 16/6 va Neverendingdream ute på Färjestad i voltstart och det fungera inte, han felade direkt.
140621 va vi i Årjäng med 2 hästar. Västerbo Cointreau och Goody Tooma. Goody Tooma felade bort sig i första sväng och va sig inte lik. Västerbo Cointreau felade från start, men joggade ikapp och ur sista sväng va det klart. Han vann en mycket enkel seger på 16,4/2140
Igår va vi på Lindesberg med 2 stycken 3 åringer. Cash A Cheque Em kom ut efter lite vila och gjorde ett okay lopp som 7 på 17,2/2140 vilket va nytt rekord. Beau Malheur Em kvalade på ett tilltalande sätt. 20,7/2140 stannade klockan på.

Stallet hästar verkar hålla samma fina form, men det har varit lite småstrul och stolpa ut på slutet, men vi kämpar på och jag tror snart vi har en ny vinnare;)

Nu kör vi!
/Paw

 

Senaste nytt inför V75

Resan upp gick bra. Jenny, Olivia, Mårten och Goody va framme på travet vid 21 igår kväll. Hästarna har ätit och sovit gott. All mat och vatten glider ner utan problem. Mårten är riktigt på tårna och verka tycka det är spännande. Goody är sitt vanliga lugna jag.

Nu kör vi!

/Paw

Lindesberg, sedan Östersund!

20140321-080930.jpg

Idag dra jag mot Lindesberg med Neverendingdream. Vi åker dit med Tomas och Nisse. Sen tar dom med sig grabben hem och jag åker vidare mot Östersund tillsammans med Arne och Kristina. Jenny, Olivia, Mårten Marje och Goody Tooma åker mot Östersund mellan 13 och 14. Ska bli spännande.

I tisdags va vi på Färjestad med ett gäng. Actionman Em fick ett perfekt lopp, men han va stinglös och vi bröt loppet.
Västerbo Cointreau kändes fin men hade svårt att volta i doseringen och det blev startgalopp. Sedan gjorde han det bra, men jag körde inte bra. Han fick med sig sista slanten och jag är jättenöjd med honom. Med lopp i kroppen och en bättre styrning sitter han där snart.
Sist ut va i kvalet Västerbo Realhigh. Han kändes fin, lite spänd i första sväng där han kostade på en galopp, sedan va det lugna gatan. Han fick jogga runt och kom i mål på en tid strax över 21.

Mycket trav kommande vecka. Årjäng tisdag, Åmål fredag, evt Lindesberg lördag, Örebro söndag(e3 kval med Västerbo Comanche) Färjestad måndag så det rullar på!

Nu har vi kvalad 7 av 10 3 åringar och dom sista 3 är inte långt från kval! Fin kull.

Träningsrapporterna är uppdaterade, trevlig läsning!

Nu kör vi!
/Paw