Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

13:e årsseger till Jenny!

jenny+ tjejerna semester

Jenny är inte bara en fantastisk fru och mamma, hon är en mycket stabil och duktig ryttare och kusk. Hon har utvecklats helt enormt under detta året, och från att vinna 1 eller 2 lopp pr år och köra in 100.000-180.000 har hon nu bombad alla personliga rekord sönder och samman! 13 årsegra och nära 500.000 inkört vitnar om att Jenny gör det mesta rätt!

I lördags hade hon fått en fin chans bakom Sören och Gun Olzons fina Estreet Zon, och Jenny lämnade inget åt slumpen. Resolut skickades Estreet till ledningen, och väl där va paret ohotat. Segertiden blev 15.7/2140a och segern va värd 20.000.

Nu laddar vi för en ny vecka, och dom säger vintern är på väg…

/Paw

 

3: seger för året till Royal Trophy!

Arkivfoto: Royal Trophy efter seger på Lindesberg

Arkivfoto: Royal Trophy efter seger på Lindesberg

Igår va Royal Trophy ute på Bjerke. Från spår 8 hamnade vi i 4:e utvändigt. Det va bra tempo första 500m som gick efter 10.1, men sen va det stopp och varvet gick på 13,5 (vilket ifs va snabbt på den kletiga banan)
800 kvar lättade vi ankaret och via en grym avslutning i 3:e spår utan rygg plockade Royal Trophy enkelt ner favoriten. Segertiden mycket mycket fina 12.3/1609 och segern va värd 30.000 nok till en stolt och glad ägare Lena Schimmell, Danmark.
Kan vi få Royal Trophy att prestera jämnare och på detta nivå kommer han få en mycket fin vinter.

På Solvalla nästan samtidigt va Jenny och Mårten Marje i elden. Jenny körde ett perfekt lopp men hade inte riktigt turen med sig. När dom satte in attacken 800 kvar fick dom ingen draghjälp och det blev lite väl drygt för Mårten som slutade utan pengar på tiden 12.9/1640a

Neverendingdream är såld och har lämnad stallet, vi önskar stort lycka till! Lämnad stallet har även Enjoys Frilly gjord. Tyvärr fick hon en spark på griffelbenet vänster fram och fick en fraktur.

Staro Midnight och O.M.Feel är 2 fina 1 åringar som vi har såld 50% i till ett glatt kompisgäng från Norge, dom stannar dock kvar hos oss.

Nu laddar vi för lunchtrav på Färjestad och ikväll åker Jenny till Axevalla.

Ha det bäst!
/Paw

dåligt med uppdatering:(

royal trophy lindesberg0625

Det har varit en mycket hektisk period nu sista månaden så hemsidan har blivit lidande. men ska försöka bättra på det nu.
Vi har inte så mycket starthästar då mänga är slitna efter en lång säsong och är uppfräschade nu. Jaanus ska igång nu igen och siktas mot E3 revanschen på färjestad i december. Mårten har fin och nyttig form och får starta på, startar på solvalla på onsdag. O.M. dont cry startar på eskilstuna på tisdag, royal torphy på bjerke på onsdag.
Kommer mer uppdateringar under veckan!:) Kram på er!