Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Seger nr. 14 till Jenny!

Arkivfoto: Jenny vinner med Askö Dollar (Foto: Kurt Einevåg)

Arkivfoto: Jenny vinner med Askö Dollar (Foto: Kurt Einevåg)

I lördags va Jenny en tur till Romme där hon körde lärlingsfinal. Hon hade 3 styrningar och efter 2 avdelningar hade hon fått med sig en 7 placering som bäst och totalt 4 poäng.

Men sista uppsittningen med Justwalkonby körde Jenny ett perfekt lopp, och i sista sväng lyfte Jenny på och gav marchorder och då bet det bra och segern blev mycket enkel. Segern va värd 25000!

Svårt att få till träningen just nu med väderomslag. Ena dagen hård och nästa dagen mjukt, men vi får göra det bästa av det innan snön kommer!

Kämpa på!
/Paw

Debutseger till Valborg Marje!

Stolt storebror Mårten Marje gratulera lillasyster Valborg Marje till debutsegern!

Stolt storebror Mårten Marje gratulera lillasyster Valborg Marje till debutsegern!

Igår gjorde Valborg Marje debut och det gjorde hon bra. Vi tog det lugnt från bakspår och tassade med där bak mes hela vägen. 500 kvar började jag förbereda Valborg för anfall och 300 kvar stack vi. Hon avgjorde på 2 steg till en enkel seger med mycket krafter kvar. Tiden 19,6/2140m och 50000 till glada Mitt i byen förvaltnings ab som äger, stort grattis.

Havannah Zon körde jag till ledning med, och hon kändes mycket fin varvet kvar, men när hon blev ensam 800 kvar tappade hon fokus och bromsade resten av vägen men fick med sig sista premien värd 2000.

I onsdags va jag på Åby och körde Inchgower Level som va ute på 3100ma. Vi körde från start och fick ta över ledningen efter ca 400m, efter 500m släppte jag ledningen och fick rygg ledaren som sen blev 3:e inner.
Varvet kvar bytte jag till 2:a utter och där fick vi sitta tills 550 kvar. När jag då lyfte på kändes det klart med en gång, och segern blev ganska enkel.
Tiden fina 15,6/3140ma va värd 70.000 till Tom Forkerud och Terje Stålesen som äger. Tränar gör Tom Forkerud.

Trevlig helg på er!
/Paw

Vintern kom tidigt…

Arkivfoto från 2015, Mellby Turbo leker i Mangskog

Arkivfoto från 2015, Mellby Turbo leker i Mangskog

Det blev snabbt vinter i Mangskog. Idag hade vi -7 på morgonen. Då vi inte har nått snö alls har vi varit på Färjestad och kört fort med ett gäng.

Valborg Marje ska göra debut på fredag. Hon fick trampa runt i 30 fart i lite rullig stil.
Havannah Zon kändes fin i 4 intervaller mellan 30 och 40.
O.M.Dont Cry gick 5 intervaller på rakbanan och kändes fin.

Imorgon ska vi iväg med ett gäng på förmiddagen och sen blir det att köra bebisarna när vi kommer hem.

Ha det fint!
/Paw

 

Seger på Romme!

tindra och paw

I tisdags va jag på Romme där jag körde Tom Forkeryds fina Inchgower Level som visade sig bäst i gyttjan. Efter en ganska lugn start skickade jag iväg honom 1200 kvar och kom ner i dödens 800 kvar, och väl där va det lugna gatan. Segermarginalen va väl närmare 30m på ett mycket fint sätt. Tiden 15.672160 på en långsam bana och 25000 in till nöjda ägare.

Idag vart det vinter i Mangskog, -5 och ingen snö gör att vi inte har dom bästa förhållen att träna. Vi hoppas det kommer snö under helgen, så kör vi på igen på måndag.

Simma lugnt!
/Paw