Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Valborg Marje duktig, igen!

Valborg Marje vinner på Färjestad 170828 (Foto: Kurt Einevåg)

Igår startade Valborg Marje på v75 på Åby. Carl Johan Jepson körde. Hon gjorde ett bra lopp igen och slutade 2:a efter att först bommad starten och hamnat sist och sedan fått kämpa på i 3:e spår sista 1000 utan rygg. Hon gjorde ett mycket bra igen och fick för slitet 50.000kr

I fredags va jag på Romme och körde 2. Party Evert körde jag åt Nathalie och han stånkade på bra men kom aldrig in i loppet. Sigge Jodal felade bort segern 800 kvar, men visade fin kapacitet.

I måndags va det All Reasons på Färjestad. Han va 2:a efter att suttit fast för länge, men han visade att formen sitter där.

Fredagen den 26/1 va jag på Romme med Mårten Marje och Jatzy Jazz. Banan va en mindre katastrof och Jatzy trampade genom ett tjälskott och felade bort sig. Mårten trivdes inte alls på banan och jag va nöjd med sista premien.

21/1 körde Färjestad söndagstrav. Jag körde flera men utan större framgång. Jaanus Tooma va enda hästen från egna stallet och han fick aldrig sitta lugn i ledningen utan vi fick tryck i omgångar och han blev trött.

20/1 va Valborg ute på v75 och trots en galopp i första sväng kunde hon få med sig ett 4:e pris hem. Hon gjorde ett superrace!

Hemma tränar övriga hästar på utan anmärkningar och just nu har vi massor med snö och fantastiska förutsättningar att träna hästarna.

Lämnad stallet har Final Mission gjort. Hon vart såld.

Ha det bäst!

/Paw