Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Maiden till Littlesupersister!

Idag åkte Mimmi till Romme med Littlesupersister och Emilia Leo Fick sköta navigationen. Det gjorde hon bra och efter 400m satt dom i ledning och se va det spel mot ett mål. Littlesupersister vann enkelt och såg fin ut på 19,2/2140. 30000 till Stall Mahony AB som äger. Stort grattis till Mimmi som sköter om Littlesupersister.

Bild: Emilia Leo

2:a raka för R.K.Queen!

I

 

R.K.Queen

Igår va det Örebro på programmet med R.K.Queen och Prince Yoda. Först ut va R.K.Queen som gjorde sin andra start i livet. Uppgiften med spår 1 första gången bakom bilen va både intressant och lite småluriga.
Men det löste sig bra och efter 500m satt vi fint till i andra paret utvändigt. Vi kunde följa ryggen tills 500 kvar och tidigt kändes det som att hon va klart starkast. Segern blev väldig enkel efter en snäll resa. Tiden 18.2/2140a på en krävande banan va klart bra. 25000 till Stall Mahony AB.
Mimmi är det som sköter om R.K.Queen i vardagen.
Nu blir det en liten viloperiod för R.K.Queen sen kommer hon tillbaka när det blir fina banor.

Prince Yoda återkom efter sjukdom och 2 månaders frånvaro. Han öppnade bra  men det va tuff körning mellan flera andra och vi hamnade som 3-4 häst ur första sväng. jag sökte framåt i hopp om ledningen eller en fin rygg men det slutade med dödens. Varvet gick på tok för fort 14.7 och då kändes det inte roligt alls. Men Yoda kämpade tappert och slutade 2:a slagen med en knapp längd. Tiden mycket fina 16.3/2140 (banan va minus 2 sekunder) och för det fick han 12500.
Skötare till Prince Yoda är Jessica.

Onsdagen spenderade vi på Bjerke där Västerbo Amaretto och Västerbo Whistler skulle visa upp sig.
Västerbo Amaretto återkom efter sjukdom och en träningsperiod. Vi fick en bra start men när det började lukta dödens valde jag att ta 4 invändigt och köra helt på chans. Efter ett mycket långsamt första varv fick vi lucka 450 kvar och Amaretto avslutade mycket snabbt och kändes väldigt väldigt fin som 5:a.

Västerbo Whistler hade ett lurigt 7 spår men det löste sig bra och vi fick ett fint lopp i andra utvändigt där vi satt tills 300 kvar när attacken sattes in. Han avslutade bra i små trög stil till en 4:e plats.

Nu laddar vi för Littlesupersister ikväll på Romme och hoppas stallformen håller i sig.

Trevlig helg!

/Paw