Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

4: Årssegern till R.K.Queen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nathalie och Mimmi åkte till Solvalla med R.K.Queen och Littlesupersister idag. Från ett perfekt utgångsläge tog Ulf Ohlsson ingen fångar utan han tacklade sig loss med en gång och efter en snabb öppning satt R.K.Queen i ledningen efter 500m som passerades på snabba 11.3. Väl där fick dom bestämma tempot och även om segermarginalen inte va stor va dom först på nya rekordet 14.3.

50000 in på kontot! Stor grattis till alla inblandade!

Littlesupersister försökte i spåren men det bet inte och enligt Nathalie kändes det mest som Littlesupersister inte riktigt viste vad hon skulle. Att hon på det blev påkört i sista sväng gjorde inte hennes dag bättre. Hon får ta nya tag!

I lördags startade Jaanus Tooma, Fleur De Fleur och Björkeviking på Romme.
Jaanus hade lite problemer med travet men avslutningen va ruggig till en fin andraplats.
Fleur de Fleur gjorde comeback och va seg, men kändes fin och kommer gå fram med det loppet i kroppen.
Björkeviking fick 3:e spår första sväng innan vi kom fram i dödens, där käkade han upp ledaren och hade grep om loppet tills 30m före mål då han åkte på stryk av en snabbt avslutande konkurrent som kom långt ute i banan. Hur som helts va Viking stor i nederlaget.

I fredags va vi på Färjestad med ett stort gäng. Det va dock ingen vidare bra dag.
Valborg Marje, Mårten Marje, Djupdalens Rasmus och Lets Go Ernie hade alla galoppskorna på sig. Livi Opal H.M. vart grovt störd och felade, men upphämtningen va riktigt bra. Slefie gjorde comeback efter LÅNG frånvaro och va okay. Mest imponerade Mirador Ås, eller Nathalies arbete med Mirador Ås, för när hon koom till oss va hon uppgiven och nästan okörbar, men Nathalie har verkligen fått ordning på henne och kvalet genomförde dom på 20,8 på ett fint sätt.

Tisdag förre veckan va det Eskilstuna på programmet men Only One Winner och Lets Go Ernie.
Sistnämnda fick en jobbig inledning på loppet och Nathalie körde sedan invändigt där han fullföljde på ett bra sätt.

Only One Winner spetsade som vanligt och släppte ledningen. När lucka kom 150 kvar va det för sent men Only avslutade sylvasst och visade att han älskar livet och det Nathalie gör för han.

En okay vecka trots allt med 1 seger och 3 andraplatser for oss och nu laddar vi vidare!

Ha det bäst!
Paw