Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Connie tillbaka

Västerbo Cointreau vinner lopp 7 connie

Foto:Kurt Einevåg

I vinnarcirkeln:) Efter två plumpar i raden så var han i måndags tillbaka i Vinnarcirkeln. Paw prickade perfekt från spår 1 i volten och höll enkelt ledningen hela vägen till mål! vann på nya rekordet 15,0 2140 m volt! och olivia fick återigen vara med på kort;) Hon är ju Connies lilla maskot:)

Johannes var till Bjerke med sin Neo igår och han slutade 3:a på fina 14,3 1600 m auto.

idag ska jag försöka stänga in våra föltjejer som har kommit på hur man hoppar mellan trådarna och beger sej ut på egna äventyr utan mammorna:)

Alla 1åringarna är nu inkörda och går sina dagliga motionsturer, en som utmärker sej är Cadillac Carjan, ojojoj……. vart ska detta sluta? Finns andelar kvar!! vid intresse ring eller sms:a mej eller paw.

Ha en bra dag!/Jenny

Category: Okategoriserade