Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Bra dag på jobbet!

paw

Igår hade vi fullt up i Åmål och det blev en riktigt bra dag.
Det började med att jag vann med John Ö Jensens Timoa, en väl förberedd debutant som jag körde till ledningen med efter 500m och sedan vann hon mycket enkelt på 18,3/2080. 8000 kr till en nöjd tränare och ägare.

Sen i 3 loppet körde jag Midnight Bråten som fick ett fint rygglopp men tappade rygg ledaren efter 800m och fick 3 inner istället. luckan kom 500 kvar och Midnight spurtade starkt, men vi torskade på foto. En fin andraplats och 8000 till ägaren och tränaren Lars-Inte Olsson.

I kallblodsloppet va Johannes en av favoriterna med Mån Saje men när han klippte i galopp direkt va den dagen förstörd. Jag fick med mig sista priset med Thulingtrollet på nya rekordet 29,1/1680.

Sen va det dax för Geena Tooma som kändes mycket fin. Vi fick en bra start och fick andra utvändigt. Men plötsligt snubblar hon till och felar omotiverad 800kvar och dagen va förstörd för henne. Synd för jag tror det va segern som rök!

Jenny körde ett snällt lopp med Gilda East i kön, och i ett ryckigt lopp dom aldrig in i matchen. 7 va dom i mål och fick en liten peng med sig.

Monique Bråten och Johannes va favoriter i sitt lopp. Efter att ha fått ett rint lopp va Monique något seg till slut men fick en 2 plats med sig hem på 16,1/2080.

Kuskändring va det på Melvin Z som jag fick köra åt Roger Z Andersson. Efter en mycket snabbstart släppte jag taktpinnen till en rusande Pippi som drog iväg i något för tufft tempo. Jag släppte iväg dom 20-30 meter tills 950 kvar då började vi röra på oss. Vi fick snart en lucka till feltet och 500 kvar blev det fullt anfall. Melvin avgjorde på riktigt på sätt på kanontiden 12,7/1680! En seger värd 15000 till ägaren och tränaren Roger Z som verkligen hade ställt i ordning!

Min sista styrningen va Lily Og Hope som efter en snabb start från spår 4 spetsade och sedan släppte vi till favoriten. Sen gick det mycket långsamt och vi va chanslösa att ta något i den snabba avslutningen, men en finfin andra plats blev det.

Jenny avrundade dagen med Mills Gany som inte alls ville samarbete i volten och galopperade bort sig direkt.

Med andra ord en riktig bra dag på jobbet. Nu laddar vi för Färjestad och Eskilstuna på måndag och tisdag,

Trevlig helg på er!
/Paw

Category: Okategoriserade