Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Neverendingdream vann från dödens!

neverendingdream 141020

Igår på Färjestad startade vi Neverendingdream som återkom efter en träningperiod.
Och vilken comeback, från spår 2 satt vi snart i dödens och där ifrån styrde vi loppet! Neverendingdream kämpade tappert till slut och avgjorde med ett huvud trots  han hängde lite på höger töm till slut.
Seger tiden blev 18,0/2140 på en inte supersnabb bana. 17000 till tålmodiga och glada ägare i Team Wire To Wire!

Samma dag körde jag Thulingtrollet som inte hade en bra dag och inte fick något med sig.

Vi har ganska mycket att skriva om efter älgjakten där Jenny har varit iväg 5 dagar och jagat. Jag har själv kört på i stallet.

Dom sista 2 2 åringar har nu gått sina premielopp. Joyspeed vann sitt lopp på Färjestad på 31,9 och Flashlight Over va 4 i sitt på Åby på 29,4 med galopp.

Den 9/10 va Julius Star på Örebro. Han felade i första sväng men kändes stark när han vart störd till galopp 600 kvar. Nu är han behandlat och kommer få ta igen sig.

Den 11 va Västerbo Cointreau ute på Drammen i monte och han blev 2 efter ett försiktigt upplägg men han gick snabb till slut och såg mycket fin ut.

Den 13/10 va det galopp direkt för Babycaniholdyou och O.M. Colore felade i första sväng. Han kändes dock stabil och det va olycksfall i arbetet.

Den 17/10 va jag på Romme med Hallon Tooma som efter en mycket fin värmning felade omotiverad efter 500m, jag vet inte va som gjorde det men hon känns som vanligt efter det.
Samma dag va Mårten Marje med och han fick ett fint lopp och hade han haft samma form som i somras hade han nog vunnit. Nu vart han stum och ett 6. pris med sig hem och nu blir det vila och vinterträning för honom.

Idag va Jenny på Momarken med Västerbo Cointreau som skulle testa 2 lopp samma dag. Först va han ute i sulky där han från spår 10 hamnade illa till i 3 spår och blev forcerad fram till dödens och han gjode ett toppenlopp som 2  på 16,9/2140
I andra loppet, ett monte lopp hanmade han en bit ner i kön men efter en vass avslutning blev han 3. Nu blir det 4-6 veckors vila för honom.

Ha det bäst, det skall jag!
/Paw

 

Category: Okategoriserade