Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Hemma igen!

 

jenny+ tjejerna semester

Vi är nu hemma efter en underbar vecka på Grand Canaria. Min pappa, han fru, min lillebror han sambo Sara och deras Alex och våren lilla familj hade en kanon semester.

Innan vi drog han jag med att ta årets första seger med Sara och Nicks Miss Conway. Ett mycket trevligt bekantskap. Hon vann mycket enkelt via 13,7/700.
Samma dag hade vi Hallon Tooma och Daniella Street med till Axevalla, men bägge va sega och presterade klart sämre än väntat. Dom är bägge behandlade efter den start.

Jag va på Åby och kvalade Askhults Selma som gjorde det på en 20 tid, och samma dag va jag 3:a med O.M.Annie Marje som efter lite uppehåll behövde ett lopp i kroppen, men som gjorde det klart bra. En som va under pari va Babycaniholdyou som efter ett fint lopp inte kunne mycket.

Hemma har Johannes Och Emma kämpat när vi varit borta, dom har som alltid gjord det fantastiskt, och vi är evigt tacksamma för dom finns hos oss!

Hästarna tränar på bra. 3 åringerna verkar på g efter en lång vinterträning. Ior Tooma och Joyspeed gick sian första banjobb förre helgen. Ior gick 25/1700 på ett bra sätt, 20 sista 1000 och 18 sista 500. Han är kvalklar!
Joyspeed kändes jättefin men jag hade lättat honom och det gick inte. Gammal balans och nytt jobb på lördag.
Mårten Marje har gått 2 banjobb, första gick han för 2 veckor sedan där han va fin på 24/2100 och senast igår där han gick ett tuffare jobb efter 21 med 18 sista 1000. Han är startklar.
Igår va Oskar Marje med till banan och han va fin på 22,8/2100 även han är startklar.

Förre lördagen hade vi Västerbo ChopChop med till banan, han joggade runt i trög stil på 45/1600 och det kändes RIKTIGT bra! Känns som han är redo för premielopp…

Nu är träningraporterna uppdaterade!

Keep it cool..;)
/Paw

Category: Okategoriserade