Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Midsommar med mycket trav!

Tindra som liten!

Tindra som liten!

Mycket trav nu i midsommar, Årjäng idag, Lindesberg imorgon och Arvika söndag. Inga toppchanser idag, men det ser bättre ut lördag och söndag.

I måndags va vi på Bergsåker med lilla krigaren Jaanus Tooma som va ute i ett kval till E3.
Han öppnade mycket snabbt till ledningen och efter 500m släppte vi till favoriten. Jaanus kändes stark hela vägen och gick i mål med sparad som 4:a han hade kanske blivit 3:a om inte han hade varit nära att galoppera 75m kvar. Men prestationen va lysande, och han visar igen att han duger i årgångsloppet. 13.2 blev tiden med 88 i puls!

I söndags va Enjoy The Life 4 på Axevalla. Han gjorde en bra debut, men blev sliten efter ett lopp i dödens där han blev väldig hetsig. Han blir säkert en fin häst när han lär sig hur man ska tävla!

Onsdag startade O.M.Dont Cry i Åmål. Hon va anmäld ganska tufft i ett försök till diamantstoet, men lottats till fina spår 3 i comebacken. Hon visade lite av vad hon kan när bilen släppte blixtrade hon till ledningen lekande lätt. Sen efter 500m fick vi rygg på favoriten och Dont Cry hängde med hyggligt på nya rekordet 15.3 /2140ma. Där till ska det sägas att banan va urdålig, lös och utan fäste vilket gör prestationen ännu bättre. 2 tiondelar under gällande banrekord för 3 åringar. Hon kommer gå fram med detta loppet!

Nu mot Årjäng!

Simma lugnt och glad midsommar på er!
/Paw

Category: Okategoriserade