Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Wy Fi hade täckning!

image2

Igår på Rättvik gjorde Wy Fi första starten för oss. Han hade tränad bra inför debuten men målet i ett tufft lopp va att vi skulle få ett snällt lopp och lite pengar.
När bilen släppte öppnade Wy Fi bra och vi va nära att ta hand om ledningen. Västerbo Fantast tryckte in benen och jag fick ge mig. Sen kom Traveling Man i 3:e spår och jag tjurade lite och svarade ut honom och det blev ännu en körning. Efter 200m fick jag dock ge mig och vi fick dödens ändå.

500 kvar kändes han stark och vi sögs närmre och i sista steget va vi först.

Seger tiden 12.6/1640!

Med oss till Rättvik hade vi Valborg Marje som tyvärr inte fungerade i travet och hon fortsätter ge mig gråa hår.

Nu laddar vi för Örebro idag och Årjäng imorgon.

Trevlig helg
/Paw

Category: Okategoriserade