Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Sommarvärme!

Västerbo Cointreau inför ett lopp. Han älskar att kramas...!

Västerbo Cointreau inför ett lopp. Han älskar att kramas…!

Vi har under en period smygtränad med Västerbo Cointreau. Han är ju till åren men han verkar väldigt pigg och fin och framför allt är han lycklig att jobba igen. Vi får se om han kommer igång eller va som händer.

Underbart med lite värme. Tror att jag för första gången i år körde i kortärmad dress, det gillar vi 🙂

Jatzy Jazz va rejält dum i Årjäng senast. Hon är svår och nu får vi testa bilstart och se om inte det kan gå bättre det. Sköter hon sig bara är det en enorm kapacitet i henne.

Mårten Marje gjorde comeback igår på Axevalla, efter ett snällt lopp gick han bra i en snabb avslutning. 13.5 sista 1000 och 12,5 sista 500 va jag nöjd med. det fattades tempo i honom vilket inte va konstigt. Men det jag va mest nöjd med va hur han kändes. Inte säker på han känts bättre någon gång!

2 åringar känns fina och 3 av dom kommer börja sänka i tider nästa vecka. SPÄNNANDE värre!!!

Ny i träning är Prince Yoda. En fint stammat 3 åring som kommer från Svante Bååth. Han har tyvärr en gaffelbandsskada och kommer vara konvalescent en tid. Vi har kastrerad honom då han va rejält stökig.

Träningsrapporterna är uppdaterade, trevlig läsning.

Ha det bäst!
/Paw

Category: Okategoriserade