Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Det rör på sig.

Jaanus Tooma på Åby 2016

Hästarna har äntligen börjat fungera och visa form igen.

Den 30/7 startade Wy Fi i Åmål och gjorde ett toppen lopp. Han öppnade enormt snabbt första 50m. innan jag bestämde för att ta rygg ledaren. Den felade dock mitt i första sväng. jag fick dock snart en ny rygg. Vi fick lycka invändigt på upploppet efter lite slalomkörning och Wy Fi avslutade snabbt men han precis inte ikapp vinnaren, men vart 2:a på 13.8/2100 i högervarv. En andraplats värd 37.500

Den 31/7 va vi i Rättvik med Valborg Marje och Mårten Marje.
Mårten Marje gjorde ett nytt bra lopp, men efter ett varv på 18 där vi satt långt nere i kön kom vi aldrig in i loppet. Mårten avslutade hyggligt till 6:e plats.
Valborg Marje gjorde första starten på länge och från spår ett va hon mycket snabb ut och vi fick rygg på favoriten. Där satt vi hela vägen, och vart till slut 3:a. Valborg sänkte sitt rekord från 19.7 till 14,7! Med lopp i kroppen kommer hon vara livsfarlig!

8/8 va Jenny på Rättvik med Jaanus Tooma i ett lärlingslopp med spårtrappa och spår 15, men Jenny körde ett mycket intelligent lopp och Jaanus tackade för resan genom att bli 3:a med lite sparad på 14.9/2140

O.M.Feel och Littlesupersister är 2 trevliga 2 åringar som ska till Årjäng på söndag och få känns på rundbanan, kommer bli mycket spännande.
Smevikens Hangover gick sitt premielopp i Åmål d 7/8 och va väldigt fin. Hon kommer nu endast gå styrketräning.
Staro Midnight har problem växt och vi tränar försiktigt.
Västerbo Amaretto går även han styrketräning.

Västerbo Whistler har vi satt igång nu efter ganska omfattande renovering, och han känns väldigt fin. Vi sikter på att ha honom i form till 9/9
Jatzy Jazz va underbar i sitt kvallopp, men inte sig lik när hon skulle debutera, och jag fick köra ut henne. Hon är behandlat efter det och det dröjer en månad innan hon startar.
Prince Yoda va skadat när han kom och vi väntar ut honom.

Västerbo Chopchop är behandlat och åkte på en halsinfektion nu vi skulle köra igång honom.

Royal Trophy fick en paus efter sista starten och nu har vi satt igång honom och han känns mycket fin, vi sikter på start i månadsskiftet aug-sept.

Västerbo Realhigh har fått träna på lite efter starten på Axevalla, och han känns väldigt laddad. Startar i slutet på aug.

Hästarna känns på g och vi ser fram mot hösten!

/Paw

Category: Okategoriserade