Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Valborg Marje i topp!

Valborg Marje vinner på Färjestad 170828 (Foto: Kurt Einevåg)

I måndags hade vi 3 stycken ut på Färjestad. Bäst gick det för Valborg Marje som kom till ledningen direkt och sedan va det spel mot ett mål. Vinnartiden skrevs till 15.4/2140a och det med mycket sparad. 30000 till Mitt i byen förvaltnings AB som äger.

Mitt i byen förvaltnings AB äger även Västerbo Realhigh som testades barfotad och i bike, och så fin han kändes! Tyvärr vart han rädd när en konkurrent röt i 550 kvar och felade. Efter galoppen sprang han 3 gånge så fort som dom andra och trots markförlusten fick vi med oss ett 5:e pris.
Jaanus Tooma hade mycket trafikproblem från sitt bakspår, och när banan tillika va extremt lös vart han inte till sin fördel, men vi fick med oss ett 5:e pris i alla fall.

Veckan innan hade vi hästar ut flera dagar. Först ut va Valbor Marje söndagen den 20/8 i Årjäng. Hon gjorde det bra som 3:a i ett lopp där ledaren fick styra och ställa, och vi kom aldrig i infight trots en snabb avslutning.

Dagen efter måndag den 21 va Jenny på Färjestad med Mårten Marje som efter ett lopp i 4:e inner satt fast till slut som 4 över mål på nytt rekord 13.3/2140.

22/8 va det dax för Final Mission att göra debut. Hon skötte sig mycket fint som 4:a och efter ett snällt lopp gick hon med full fart över mål. Enda som jag hade att anmärka på va att hon va lite väl tungt balanserad, och kommer lättas till nästa start.

För 2 år sedan hade vi nöjet att köra in ett norskfödd 1 årings sto vid namn Selfie(No), och häromdagen kvalade hon in till Norsk Hoppekriterie! Vi önskar Erland Brog och Selfie stort lycka till!

Nu kämpar vi vidare, ha det bäst!
/Paw

Category: Okategoriserade