Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Sorg och glädje går hand i hand

…lite flyt på rikstoton!!

..I lördags gjorde vi en riktig långtur med valborg marje och Wy fi, Solänget var destinationen och som det blev:) Valborg levererade rejält med att vara 2:a på 15.5 2640a. 50 000 in till Mitt i byn förvaltnings AB, vi hoppas nu att hon kommer med i finalerna på solvalla om 3 veckor!
Wifi var också fin, kördes till ledning och det blev rejäl körning första 500, släppte till favoriten men öppningen  satte sej lite i benen till slut och han tappade ryggen, fick dock med sej 6:e priset på 7000 kr.

Final Mission skulle ha startat på Färjestad i måndags men tyvärr har hon fått en spark i hagen så hon får läka ihop lite.

Idag gjorde Västerbo Whistler comback efter långt uppehåll med behandling, fick ett fint lopp i ryggar och skulle köra 400 kvar så skuggar han till och tappar längder på täthästarna, visar dock fin inställning och skjuter till rejält efter! vi sätter den på orutinkontot och han vinner snart lopp!!

 

RIP Västerbo Cointreau

Min älskade bästa vän fick tyvärr lämna oss alldeles för tidigt förra veckan, han fick en infektion i en led efter en behandling och det fanns ingenting att göra tyvärr. Han har gjort sååå mycket gott för oss och alltid sett till att vi varit lyckliga, så han är inte skyldig oss något,så jag beslutade att han inte skulle behöva ha ont mer utan få vandra vidare till de gröna ängarna:(
Både vi och barnen minns honom som världens bästa vän som lämnar ett enormt tomrum efter sej. Vi ses i himmlen connie! Jag älskar dej!!

Västerbo Cointreau inför ett lopp. Han älskar att kramas…!

under helgen är det martenstrav i årjäng och vi kör båda dagarna, läs om chanserna under till start.

Ha en fin kväll och ta hand om varandra!:)

Kram Jenny

Category: Okategoriserade