Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Fin debut av Jatzy Jazz!

Idag gjorde 3 åriga Jatzy Jazz debut i Årjäng. Jatzy som har haft ett häftigt humör vilket fördröjt debuten. Men nu vart det bilstart och hon skötte sig galant.
Vi tog en lugn start och ur första sväng satt vi fint i andra par utvändigt. 1200m från mål felade hästen i dödens och vi fick ta över den positionen. Där visade Jatzy prov på imponerande styrka och ett underbart mod när hon helt enkelt pulvriserade all tänkbar motstånd och joggade i mål till en enkel seger på fina tiden 16.3/2140a. Segern va värd fjuttiga 10000 till nöjda ägare H & S Gods och Tidningsfrakt AB, stort grattis!

Ett par lopp senare skulle Ruby Frontline göra comeback. Som vanligt va det ett snällt upplägg som väntade, och efter vi fått ett fint lopp i tredje inner, och lucka på beställning 300 kvar avgjorde Ruby enkelt och tog årets första seger. Segern värd 10000, stort grattis till ägaren Jenny Ryman Jonsson och tränaren Johan Jonsson!

Med till Årjäng va Final Mission som fick sig ett lätt banjobb, allt kändes bra och planen är att starta på Bjerke den 27/9.

I fredags kom en ny 1 åring i träning. Millmighty (Make It Happen-Millmove-Pine Chip). Han blev inhandlat på auktion i Norge förre veckan av ett gäng norske killer, där dom flesta är nya hästägare hos oss! Millmighty är en otroligt fin 1 åring. Mycket mycket fin med ett trevligt temperament, välkommen!

Om 2 veckor är det dax för kriteriumsauktionen och vi kommer vara på plats bägge dagarna och besiktigar 1 åringar!

Nu laddar vi för tävlingar i Årjäng imorgon söndag, ha det bäst!
/Paw

Category: Okategoriserade