Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Valborg Marje med halsinfektion.

Valborg Marje vinner på Färjestad 170828 (Foto: Kurt Einevåg)

 

Valborg Marje va på väg mot en MYCKET enkel seger på v75 förre lördagen, men tyvärr tappade hon travet och föll i passgång 50m kvar. Utan tvekan va det segern som vi gick miste om. Men hon visade att hon står sig mycket bra i klassen.
Hon blev efter starten kollad i halsen och det fanns en halsinfektion, samtidigt passade vi på att fräscha upp henne. Nu blir det 4 veckors frånvaro sen kommer hon stark tillbaka.

Mårten Marje gjorde det anständigt som 4 på Färjestad i måndags. Han ser ut som formen är på g, trots han ogillar att tävla med skor.

Wy Fi startade den 1/12 på Romme, men va rullig och spänstlös och gjorde sig inte rättvisa alls, han hade hög puls efter loppet och hostade så mycket pekar på en halsinfektion. Nu blir det vinterträning och vi ställer in siktet 100% på speedracet under elitloppshelgen!

1 åringar ser fina ut alla, vi har lite andelar till salu i både Rosa Luxemburg och Bear My Heart. 2 mycket intressanta 1 åringar.

Västerbo Amaretto va anmäld till kvallopp men tyvärr hostade han och vi strök honom. Det blir vinterträning för hans del och sen får han kvala fram mot vårkanten.

Just nu är det fantastiska träningsmöjligheter vi har erbjuds. Mycket snö har vi fått, och hästarna tränar bra nu igen efter lite förkylningar och infektioner.

2017 blev inte så bra som jag hoppats, detta på grund av olika anledningar, men jag tror vi kommer stärkta in i 2018 och som hästarna ser ut för dagen kommer vi få ett super år.

Ny häst i stallet är Part Nan Angelen som idag har anländ från Robert Bergh. Vi får försöka få honom fräsch, då finns det mycket kapacitet i honom!

Ha det bäst!
/Paw

 

 

Category: Okategoriserade