Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Mårten tog årets första!

Mårten Marje har sedan måndag bott i Rättvik där vi numera har filial. Han gjorde sin första start ikväll på Östersundstravet.

Nathalie Blom skötte tömmarna och gjorde det på bästa sättet, efter ett lopp i 3:e ytter satte dom attack 350 kvar och segermarginalen blev till slut ca 0.5 längd. Segern va värd 10000 till ägaren Mitt i byen förvaltnings AB

När allt är klart kommer vi ha ca 5 hästar i Rättvik och Nathalie Blom kommer flytta till Mangskog och hon kommer ha med sig 5-6 och planen är att hon ska ha 6-7 hästar i Rättvik.
Vi kommer vara på plats i Rättvik 2 dagar i veckan och köra fort och sko. Bibbi Blom kommer ha hand om det dagliga jobbet.

I måndags startade Jatzy Jazz på Färjestad. Hon fick ett snällt lopp och avslutade bra men fick se sig slagen på linjen. En andra plats värd 5000 på tiden 16.8/2140a

I onsdags va jag på Bjerke och körde All Reasons. Hon gjorde som alltid ett bra lopp som 4:a efter en smått omöjlig resa. Han fick drygt 5000 för det.

Förra veckan startade All Reasons på Momarken där han efter ett drygt första sväng kom till ledningen efter 650m sedan spårade han runt om. Segern värd drygt 14000.

Stallet ligger annars lite lågt för dagen med infektioner som går runt, men dom som startar går onekligen hyggligt!

Nu blir det Tallinn i helgen och besikta unghästar.

Trevlig helg på er!

/Paw

 

Category: Okategoriserade