Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Det börjar röra på sig!

Mårten Marje. Foto: Kurt Einevåg

Det har inte blivit jättemånga starter än så länge i år för stallet, men nu börjar det att röra på sig på allvar!

Imorgon startar Mårten Marje i Årjäng och på måndag väntar Färjestad där O.M.Feel och Jaanus Tooma ska starta. Med till Färjestad är också Staro Midnight och Västerbo Amaretto, som båda ska kvala. Det finns ett fåtal andelar kvar i Västerbo Amaretto, för den som är sugen på starthäst inom kort.

Hemma tränar hästarna på bra och ytterligare några närmar sig start. Wy Fi, Let’s Go Tooma och Littlesupersister trimmas alla för årsdebuter inom kort. Även Selfie N.O. planeras årsdebutera om några veckor.

Valborg Marje har tagit Solvallasegern förra onsdagen på bra sätt och känns väldigt fin i jobben. Nu siktar vi enbart på rikstotolopp framöver då det är där hon hör hemma.

Full fart med andra ord kommande veckor, vilket är riktigt skoj!

 

Category: Okategoriserade