Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Full fart framåt!

Nöjda hästägare till Marta Mangue efter dagens banjobb i Arvika.

Det är full fart i stallet för dagen och flera hästar som visar framfötterna.

Idag var vi inne till Arvikatravet och körde banjobb med tvååriga Marta Mangue. Det var nöjda ägare på plats som fick se sin häst komma runt på 1.43,0/2.100 meter, på mycket fint sätt!

Flera hästar har också varit ute och startat den senaste tiden.
Selfie N.O. och Let’s Go Tooma debuterade i vår regi i Årjäng den 20/5. Selfie N.O. ledde in i det längsta och tog en mersmakande andraplats, medan Let’s Go Tooma stod för en bra avslutning i spåren och slutade trea i sitt lopp.

Mårten Marje startade på Axevalla i torsdags och visade fortsatt fin form då han spurtade in som fyra.

I söndags gjorde Wy Fi sin sista start för oss, då han var med i Speedracet på Solvalla, men det räckte tyvärr inte till någon finalplats. Upplevelsen var ändå det stora och vi tackar för alla glädjestunder som Wy Fi gett oss.

Prince Yoda gjorde sitt första framträdande för oss i måndags efter lång skadefrånvaro, då han kvalade på fina 1.18,0/2.140 meter på Färjestad. Om allt ser bra ut siktar vi på debut i Rättvik den 21/6 och han blir spännande att följa!

Igår, tisdag, blev det snöpliga startgalopper på lunchtravet i Rättvik för både Jatzy Jazz och Let’s Go Tooma. Positiv var däremot Bear My Heart som klarade sitt premielopp galant på 1.31,3/2.140 meter.

Kommande starter för stallet:
Västerbo Amaretto – Årjäng 1/6
Littlesupersister – Färjestad 4/6
Selfie N.O. – Färjestad 4/6
Mårten Marje – Rättvik 4/6

Category: Okategoriserade