Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Fina prestationer på flera håll!

Mårten Marje är i toppform för dagen och startar på fredag i Årjäng. Foto: Kurt Einevåg

Det fortsätter att snurra på för dagen och det har hunnit bli en hel del starter sedan senast.

Prince Yoda gjorde debut i Rättvik den 21/6 och svarade för en grym insats som trea efter långt uppehåll. Om benet håller så känns det som att vi får kul med honom framöver.

Mårten Marje har hunnit med att starta två gånger. Först i Årjäng den 22/6, där han spurtade bra till tredjeplatsen långt ut i banan. En tredjeplacering blev det även på Färjestad den 29/6, där han fick sen lucka och gick i mål med gott om krafter kvar. Formen är med andra ord på topp och han startar igen i Årjäng nu på fredag.

Let’s Go Tooma startade i Rättvik den 23/6 i Breeders Crown-försök. Visserligen väldigt tufft motstånd, men han underpresterade ändå och har blivit behandlad efter den starten.

Littlesupersister startade i Arvika den 26/6. Efter en sämre insats i sin debut var det ett klart fall framåt då hon slutade trea från dödens. Hon startade även i Arvika i fredags, men var inte alls på humör och galopperade dubbelt. Vi tar nya tag och hon startar redan på fredag igen i Årjäng.

Selfie N.O. galopperade direkt bakom bilen i Åmål den 27/6 så var den dagen förstörd. Samma dag startade även Jaanus Tooma som var riktigt bra som tvåa i ett V86-lopp. Så sent som i lördags startade Jaanus igen på V75 i Halmstad och slutade där sjua, men var inte till sin fördel och vi får kolla upp honom.

Valborg Marje var med i Diamantstoets final på Färjestad den 29/6, men kom helt fel på det. Trots 1.12 sista varvet gick det inte att ta något och hon får ta igen sig lite efter att ha gjort flera starka prestationer.

O.M.Feel slutade sexa efter galopp i Årjäng den 2/7. Detta blev sista starten i vår regi och vi önskar lycka till framöver till de nya ägarna.

Hemma tränar hästarna på för fullt. Västerbo Whistler ska gå banjobb imorgon och på fredag blir det banjobb för Kicki Tooma och Millmighty.

Träningsrapporterna är uppdaterade – in och läs senaste nytt om alla hästar!

Category: Okategoriserade