Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Höstrusk och sjukdomar

Mårten Marje har gjort bokslut för säsongen och nu laddar vår hederskille för 2019.

Hösten har dragit igång på allvar och med det brukar även sjukdomar kunna komma i stallen. Så har det blivit även för oss, vilket har synts på resultaten den senaste tiden. Nu blir det vila ett par veckor för nästan samtliga hästar innan det blir full fart igen i december.

Desto roligare är att vi har fått en ny häst i träning, R.K.Queen, som anlände till stallet igår. Hon är tre år och har mycket spännande stam med Make It Happen som pappa och Varenne som morfar. Bland annat är hon helsyster till trefaldige V75-vinnaren Staro Ivy League, som har tjänat över 1,2 miljoner kronor! Det ska bli spännande när vi sätter igång med träningen.

I övrigt är träningsrapporterna uppdaterade för november!

 

Category: Okategoriserade