Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Bästa året någonsin!

Let’s Go Tooma.
Foto: Kurt Einevåg

Efter en period med sjukdomar i stallet har hästarna börjat röra på sig under veckan som varit. Västerbo Realhigh startade på Bjerke i onsdags, men fick inget med sig då det blev galopp in mot sista sväng.

Betydligt trevligare var det på Åby igår, torsdag, då Let’s Go Tooma skötte sig fläckfritt igen efter ett par galoppmissöden och hakade på bra till femteplatsen. Placeringen i sig var kanske inte så märkvärdig, men faktum är att när han passerade mållinjen innebar det att vi kan notera vårt bästa år någonsin vad gäller inkörda pengar med stallets hästar! Riktigt skoj och stort beröm till hela teamet runt hästarna, som har en stor del i framgången!

Under fredagskvällen var det dags för Kicki Tooma att göra comeback på Biri. Från rygg ledaren fick hon sen lucka på upploppet och knep en tredjeplats. Med andra ord börjar hästarna visa form igen efter en tyngre period och nu tar vi sikte mot drömgränsen med en miljon inkört innan året är slut!

Category: Okategoriserade