Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

R.K.Queen visade klass!

Tindra kör häst

I fredags va vi på Romme med 2 hästar. Först ut va debuterande R.K.Queen som på pappret hade en intressant uppgift. Efter en halvdan start körde vi oss till ledning efter 500m som öppnades på 16.5. Väl i ledning va det spel mot ett mål och R.K.Queen gick undan på ett bra sätt i sin tröga stil till seger på 18.0 efter att avslutat sista 500m på 15.0.
Segern va värd 30000 till Stall Mahony AB

Med oss va även Littlesupersister som stack till ledning direkt men hon blev väldigt pigg och det blev inte bättre när hon började slå i vagnen. Tyvärr la hon bort all krut på att ligga på och tröttnade till slut.

Nu laddar vi om för nästa vecka där vi har 2 startar på onsdag på Färjestad och lördag är det gala i Årjäng där vi är nominerade i 5 kategorier:
Jatzy Jazz årets 4 åring
Jaanus Tooma årets äldre hingst/valack
Valborg Marje årets äldre sto
Paw Mahony årets kusk
Paw Mahony årets tränare

Vi hörs!

/Paw

Category: Okategoriserade