Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

3:e raka till R.K. Queen.

 

R.K.Queen vid seger på Färjestad 190506 (Foto: Kurt Einevåg)

Vi har startat på under helgen och dom första dagarna i denna veckan och det har varit en bra helg.

 

I fredags åkte vi till Romme med 3 stycken.
Västerbo Amaretto felade i första sväng, en galopp som mest va hans orutin, efter galoppen gjorde han ett bra lopp och lär va mogen för en seger snart.
Mårten Marje gjorde i vanlig ordning ett bra lopp. Han slutade 4:a på 12,6/1640 och avslutade bra som alltid. 
Lets Go Ernie gjorde säsongdebut och efter ett lopp i kön med trafikstockning hela vägen fick han med sig ett 7:e pris på ett bra sätt och normalt är han MYCKET bättre med detta loppet i kroppen.

Västerbo Amaretto på Bjerke i vinters.

 

 

 

 

 

 

Söndag va det Årjäng på programmet och vi hade med oss Only One Winner som gjorde minicomeback. Det gjorde han bra. Efter en SNABB start fick han rygg ledaren och lucka 400 kvar. Han avslutade bra till en fin 2:a plats på fina 13,3/2140a och med detta i sig kommer han ha jättechans nästa gång med rätt lopp.

Måndagen bjöd på lunchtrav på Färjestad och vi hade med oss Västerbo Whistler och obesegrade R.K. Queen.
Jag inledde dagen med att vinna med Lars-Inge Olssons Min Bråten som va enormt tapper från ledningen.
Västerbo Whistler hamnade punschigt på det och va trög i ryggar, men avslutade bra till 4:e plats på 15,0/2640a
R.K. Queen gjorde comeback efter 3 månaders vila och hon visade lite av sitt kunnande. Från 3-4 utvändigt fick vi ryggar i spåren under slutvarvet och när hon fick fritt fram 300 kvar fanns bara en häst på plan. R.K. Queen sänkte sitt rekord till 15.8/2140a och fick 25000 för segern. 
Skötare är Emilia Aaltonen.

Idag tisdag åkte Nathalie till Eskilstuna med Västerbo Realhigh som på pappret hade en mycket tuff uppgift och främste målet va att han skulle fungera i travet vilket han inte gjort på länge. Nathalie gav han ett snällt lopp vid sargen och han avslutade bra till 6:e platsen efter sen lucka. Ett stort fall framåt!

Nu är det lugnt på travfronten tills nästa vecka, men snart kommer vi ha ännu flera start hästar och då är det bara hoppas formen håller i sig.

Nu har alla 1 åringar utom 1 anländ och vi tömköra för fullt. Sist att anlända är Onkel Tooma ( S.J.Caviar) som är inköpt till stallet av hästägare.
Ny i stallet är även Mirdor Ås. Ett 4 årigt ostartat sto. 

Ha det bäst!

/Paw

 

 

Category: Okategoriserade