Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Elitlopps helg med auktion

Millmighty inför sitt kvallopp (Foto: Jessica Schade Lundell)

 

 

 

 

Hästarna fortsätter att prestera jämt och stabilt. Dock har vi några som dras med lite halsinfektioner. Vi fick bland annat stryka 2 premiehästar mi veckan.

Enjoys Frilly och Djupdalesn Rasmus va duktiga i sina kval förra helgen i Årjäng. Där vi hade med ytligare 3 hästar.
Slotts Cornelia gjorde en anständig debut. Tyvärr hade hon problem med banan som alla våra hästar denna dag och vi får vara nöjda med att hon fick med sig en premie.
Samma dag va R.K.Queen 3:a efter först slagit på en startgalopp och sedan dödens under slutvarvet.
Lets Go Ernie valde Nathalie ett försiktigt upplägg med och han vart fast länge men avslutningen till 4:e plats va mycket bra.

I måndags blev Västerbo Amaretto 4:a efter att fått anfalla 650 kvar i et lopp där det va dåligt tempo första 1000m och han va klart godkänt.

Mårten Marje startade på Örebro tisdag och han stod för den första 0:an felfritt sedan 21/1! Han fick inte travet att stämma och hostade efter loppet.
Only One Winner visade att formen är där och han kommer snart vinna lopp. Pang sa det från start och han satt i ledningen på 1 steg, sedan fick han rygg på favoriten som tyvärr inte va riktigt på topp och Only vart fast i trötta ryggar. Men han fick med sig ett 4:e pris.

3 åringarna rör på sig och känns fina. Millmighty startar om ca 3 veckor. Rosa Luxemburg och Livi Opal H.M. är kvalklara om ca 3 veckor om allt går som det ska. Livi Oceanview kvalar den 31/5. Marta Mangue tränar på men det är inte aktuellt att starta nu direkt vilket även gäller Djupdalens Rasmus

2 åringarna ser fina ut, dock har flera av dom haft problem med halsinfektioner. Peekas Pearl och Thierry Omeyer är redo för premie men har hostat. Nästa vecka ska Hagalids Dorothea, Ernst Av Eda och Lissby Ella gå premielopp. Flowergirl och Corali tränar på och kommer gå premielopp under sommaren.

Nu är 14 av 16 1 åringar i vagn. Dom sköter sig och flera av dom riktigt fina ut. Betessläp nästa vecka!

Ernst Av Eda njuter av sommarbetet.

Ny i träning är 2 åriga Honeybooboo (So Perfekt) Ett fint sto som vi hunnit köra ett lätt jobb med, och hon kändes fin.

Nästa vecka kommer ett välmeriterad norskt kallblod… Mera info nästa vecka.

Nu laddar vi för elitauktion, vi är på plats och besiktar. Sen laddar vi för Elitloppet!

Double Exposure vinner Elitloppet. På nytt världsrekord… 😉

The Marshall calls the trotters!

/Paw

 

 

 

 

Category: Okategoriserade