Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Äntligen Millmighty!

Millmighty inför sitt kvallopp (Foto: Jessica Schade Lundell)

 

Vi va på trav igår kväll på Romme där vi hade med oss Mårten Marje och Millmighty.

Först ut va Millmighty som efter 2 insatser som inte riktigt speglar hans kapacitet va det äntligen hans tur att visa hur bra han är. Från sitt trånga 4:e spår öppnade han helt okay och kom till första svängen som 3:e häst. Jag hade bestämt mig för att han skulle få chansen att visa vad han kan så vi satte fart framöver. Efter små 600m satt vi i ledning. Första 500 gick efter 16.5. Varvet joggade han på 17.5, och pigg va han. 600 kvar ökade han tempot självmant och 300 kvar lät jag han springa lite. 15.8 sista 1000 och 13.5 sista 500 med luft under vingarna på en något tung bana. Segertiden skrevs till 16.6/2140 och segern va värd fina 50000 till nöjda ägare i Stall Kort Ingress.

Mårten Marje hamnade punchigt på det när vi inte hittade ner i andraspåret och vi fick backa sist. Dom varvade på 18 framme i tät och det gick inte ta något i spåren under slutvarvet för Mårten. Ingen pengar med hem denna dagen men han kommer tillbaka.

I torsdags va det Örebro på programmet med Fleur De Fleur och Littlesupersister.
Bäst gick det för Littlesupersister som efter en tung tung resa i dödens höll bra som 7:a.

Flur De Fleur hade en dålig dag och fick inget med sig hem.

Ny vecka står för dörren, må bra och ta hand om varandra!

/Paw

Category: Okategoriserade