Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Framgångar under helgen.

R.K.Queen vid seger på Färjestad 190506 (Foto: Kurt Einevåg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I fredags åkte vi till Romme med 3 hästar, Livi Opal H.M., Jaanus Tooma och Selfie.

Livi Opal H.M. va först ut. Hon löste starten bra och tog hand om ledningen direkt. Efter att fått köra 21 första 1000m blev det till slut en enkel seger i comebacken. Segertiden blev 18,2/2140 och på segerschecken står det 30000. Stort grattis till delägaren Nick Mahony. Skötare är Emilia Aaltonen.

Jaanus tooma gjorde även han comeback. Efter ett lopp i kön fick vi fina ryggar under slut varvet och 400 kvar styrde vi på, han avaslutade bra, men jag borde ha väntat 100m då vinner vi. Nu fick vi med ett mersmakande silver.

Sist ut va Selfie som inte fungerade alls och hon har gjort sin sista start för oss. Vi önskar lycka till framöver.

Lördag va det gala i Årjäng. Vi hade 5 nomineringer men endast en som kändes som vi kunde vinna.

Årets sto 2019 är:………….. R.K.QUEEN !!!!!!!!

R.K.Queen vann 5 av 9 under 2019 och det gjorde vi fick med oss den hedersamma titeln.

Grattis till alla delägare! Skötare under 2019 va Emilia Aaltonen.

Under förre veckan va det trav  på Färjestad under måndagen. Nathalie va på plats med Fleur De Fleur som återkom efter vila. Hon gjorde ett okay lopp som 4 och kommer gå fram med lopp i kroppen.

Onsdag va det Bjerke som gällde. Vi va där med Björkeviking. Tyvärr är han inte som han ska och vi får kolla upp han och se om vi hittar felet.

Solör Svarten är ny i våran träning. Han är 10 år och startar med drygt 1,2 mill på kontot. Han har visad tidigare att han är bra och här har vi ett bra tillskott till näst högsta klassen kallblod i Värmland.

Det har varit väldigt mild hela vintern såhär långt, men vi har haft fina träningsförhållande och hästarna tränar bra. En del kommer få vinterträna ett tag till och några börjar bli startklara och kommer starta på.
Nu verkar det dock som det är lite vinter på väg, och då hoppas vi på snö och kyla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha det bäst!

/Paw

 

 

Category: Okategoriserade