Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Hästarna är på g!

Arkivfoto: Valborg Marje vinner i Åmål (Foto: Kurt Einevåg)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I onsdags gjorde Valborg Marje och Ohara Garbo comeback efter att varit ifrån tävlandet länge. Först ut va Ohara Garbo som gjorde första starten för oss och första starten sedan juni. Hon skötte sig mycket bra och efter ett snällt lopp avslutade hon bra till 4:e platsen på nya rekordet 16.6
Valborg Marje hade inte startat sedan 1 november där hon inte alls fungerade. Vi backade oss sist och när det gick 18.8 första 1500 va det svårt att komma in i matchen. Men Valborg fick dra tåget i andra spår sista 1300m och via 12.8 sista 1000 höll hon starkt till andraplatsen. Valborg kändes finare än någon gång tidigare, och håller hon sig frisk blir det en fin vår för hennes del.

Torsdag va vi på Örebro med Livi Opal H.M. som tyvärr blev spänd när det blev trångt i volten. Hon kändes fin efter och kommer igen.
Jaanus Tooma fick ett fint lopp i 3:e invändigt, tyvärr blev vi dragit genom fältet 650 kvar och efter det gick det inte att ta så mycket i en snabb avslutning och jag va nöjd med Jaanus som fick med sig en 6: plats och att han visade att formen är god.

Igår tränade vi hemma på gården där vi körde fort med 15 hästar hemma i backen och alla kändes som dom skulle.

Dom ostartade hästarna tränar på som dom skall, och i onsdags körde vi banjobb med 3 åringarna Corali och Flowergirl samt 4 åriga Livi Oceanview. Dom va jättefina på 29/2900 i Arvika och dom är nära kval.

Fredag åker vi till Romme med Björkeviking och Livi Opal HM och lördag dra vi till Axevalla med Jaanus Tooma, Valborg Marje och Ohara Garbo. (Valborg verkar bortglömt på v75)

Ha det bäst
/Paw

 

Category: Okategoriserade