Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Det händer mycket!

Millmighty inför sitt kvallopp (Foto: Jessica Schade Lundell)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det händer mycket i Mangskog och det har varit väldigt högt tempo vilket hemsidan har fått lida för, men nu skall det bli bättring.

Vi har hittills haft ett okay år och runt juni/juli trodde jag vi skulle kliva över miljonen inkört men sjukdom och småstrul gjorde det blev grus i maskinen. Idag ligger vi en bit under 900.000 men jag hoppas vi hinner över 900 iaf. Hästarna har gjort det bra överlag men vi har haft en del stolpe ut vilket 17 andraplatser visa…

Dock ser det bra ut i boxarna och känslan är att vi har flera hästar som kan duga på lördagar i vinter.

Våra 2 åringar ser riktigt trevliga ut och känslan är att det är den vassaste kullen jag har haft. Det skall bli riktigt spännande att börja starta dom till våren/sommaren och få ett kvitto på om jag har rätt eller inte.

Våra 1 åringar står numera alla i Årjäng på travbanan där Peter har det dagliga ansvaret. Jag åker dit en/två dagar i veckan och är med och kör och skor. Det fungera riktigt bra och Peter gör ett kanonjobb. 8 ettåringar står det där och dom ser mycket fina ut alla.

Imorgon är det Rommes tävlingar på programmet. Vi har 2 riktigt fina hästar med oss. Läs om chanserna under fliken TILL START.

Ha det bäst!

/Paw

 

 

 

 

 

 

 

Category: Okategoriserade