Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Bra insatser!

Millmighty inför sitt kvallopp (Foto: Jessica Schade Lundell)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Millmighty gjorde comeback efter sjukdom igår på Romme och efter ett snällt lopp invändigt i kön avslutade han bra över upploppet till en fin andraplats. Mighty va en aning tung i kroppen men det va som förväntat och detta loppet kommer ta han fram ordentligt i form. 15000sek till ägarna Stall Kort Ingress HB.

Missing Tomma vart sjuk efter starten i Breeders Crown semifinalerna och även han gjorde comeback igår. Han fick ett lopp i 4 utvändigt men vi fick ingen draghjälp sista 500m i 3:e spår. Han gjorde det bra men fick lite mjölksyra och vart lite rullig till slut. Men en fin 3:e plats och 11000 till ägarna Dala-Dala AB.

På måndag skal vi köra årets sista banjobb med 2 åringarna och tisdag blir det fortkörning hemma, efter det laddar vi för julen.

Må bra och håller er friska!

/Paw

Category: Okategoriserade