Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Smått och gott…

Hästarna tränar som dom ska och känns väldigt fina, vi har dock haft lite stolpe ut i loppen senaste veckorna.

211121 va vi på Biri med Tangen åsar som felade efter 1100m på väg fram i tredjespår. Han gjorde en grym upphämtning som 4:a
Med till Biri va Peekas Pearl som jag laddad iväg från start men fick svar om ledningen. Efter en tuff öppning valde jag backa ner i 3:e inner och där blev vi fast. Hon avslutade bra när luckan kom 200 kvar men då va det försent. 5:a med mycket sparad.

211122 R.K.Queen på Färjestad, och det blev inte bra. Banan va KATASTROF! och queen fick inget fäste. Tidigt trött, bara att glömma.

211123 Åkte jag till Bjerke med Borups Vallmo som verkligen kändes jättefin på dagen. Tyvärr blev hon jätteladdad när bilen släppte och hon pullade sig i galopp. Kändes lysande efter.

211124 Bjerke igen, denna gången med Max Orlando som fick ett blytungt lopp från spår 8, men han visade att han är enormt stark som 5:a inte så stort slagen.
Jatzy Jazz va hysteriskt brunstig och bråkade hela vägen till banan, Hon gjorde ett okay lopp utan att vara som bäst.

211128 Missing Tooma gjorde comeback på Momarken och kändes riktigt fin i värmningen. Efter 600m vinglade framförvarande till och klippte benen på oss… Jag tänkte ge han ett jobb och lät han jogga runt. 500 kvar kändes han grym och jag vred på. Det bet till 200 kvar när vi fick en hockytackling och för inte gå i banan fick jag kasta ut han för bryskt. Det blev en ny galopp som kostade 3:e platsen.

211129 Åkte vi till Färjestad som fortsätter ställa med en tveksam bana. Livi Opal H.M. visade att formen fortsatt sitter där som 5:a. Valborg Marje fungera inte och här har vi lite att fundera på.

211201 Åkte jag till Momarken med Peekas Pearl som gjorde det okay som 4:a

I veckan kom det fram att Svensk Travsport kommer lägga mera pengar på bredden. Detta va välbehövligt och inte en dag för tidigt. Jag tycker dock bredden borde fått ännu mera… Men vi måste vara glada att det blev något…

Vi har för dagen perfekta träningsförhållande och kan träna på utan minsta problemen. Hoppas det fina vintervädret håller i sig nu!

 

Ha det bäst

/Paw

Category: Okategoriserade