Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Millmighty tillbaka på ovalen

Idag 24/6 Midsommarafton trav i Årjäng

Vi hade fyra hästar ut från stallet och dagen blev mer än bra!

Först ut var Sommarflörten, han gjorde ett bra lopp lite strul i starten så kom inte iväg riktigt som vi ville men de skötte det galant. Han hade krafter ända in i mål så han slutade på en fin 3:e plats på tiden 17,4 över distansen 2140 m. Han utvecklas verkligen för varje start han gör.

Näst på tur var Millmighty som äntligen kunde göra comeback efter skada, första starten på över ett och ett halvt år. Och som han gör det, han dundrar till ledning och håller den ända in i mål, spets och slut. Riktigt fin kille som tycker det är kul att vara tillbaka på banan igen. Segertiden blev 15,6 över distansen 3140 m. Nu hoppas vi att han håller sig hel och frisk då kommer vi få riktigt roligt framöver. Extra grattis till  Kort Ingress KB, Mangskog som haft tålamod under denna period fram tills nu, men nu är vi på gång igen.

Sist ut var Catania och Borups Vallmo, Peter körde Catania och Paw körde Vallmo. Borups Vallmo gjorde ett riktigt bra lopp, fick en resa i ryggar, så hon kunde spurta till en fin andra plats på tiden 16,6 över 2140 m. Riktigt roligt att hon funkade idag och visade att hon kan.

Catania öppnade på ett fint sätt men blev stum sista biten så hon slutade på en 7:e plats på tiden 18,4 över 2140 m.

Ha en trevlig midsommar och trevlig helg allihopa

// Rebecka

Foto: Lennart Kihlman


Category: Okategoriserade