Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Fina prestationer från stallet

Äntligen fick Borups Vallmo vinna igen!

Idag var Borups Vallmo bara bäst, äntligen kom dagen vi väntat på ett tag. Vi har vetat att hon kan men har inte haft turen med sig. Hon öppnade bra bakom bilen, gick ner i rygg på ledaren genom första sväng sedan tog de över ledningen och kunde bestämma tempot själva och segern blev enkel. Segertiden blev 17,5 över distansen 2640 m auto. ❤️

Hövings Arktur  gjorde ett jättebra lopp efter ett litet längre uppehåll, han såg jättefin ut i värming och har vart fin i träning den sista tiden, men han överraskade oss ändå, kom i mål på nya rekordet 16,1 över distansen 2140 m volt. Bara starta på och hoppas på snälla lopp. Bara att starta på och hoppas på snälla lopp då kommer han vara med där framme.

Missing Tooma gjorde även han ett jättebra lopp, Öppnade bra från bakspåret och kom till positionen fjärde ytter och kunde hänga med där lätt, när upploppet kom vred vi på i fjärdespår och han gick jättebra och kom i mål som 3:a på tiden 16,6 över distansen 3140 m auto. ⭐️

 Trotting Mon gjorde idag sin tävlingsdebut och det gjorde han mycket bra. Han skötte sig bra även fast det blev lite stökigt med en lös häst när starten skulle gå, när starten väl gick så skötte han sig bra och han sprang med i fältet, slutade på en fin 5:e plats på tiden 18,6 över distansen 2140 m volt.Bådar gott inför framtiden.

Sedan var det R.K Queens tur i V75-2, hon gjorde ett bra lopp, tyvärr blev det lite trafikproblem på vägen så det löste sig inte så som vi hade hoppats på, och då är det svårt från det läget att göra något, men hon kom i mål som andra utan peng på tiden 14,3 över distansen 2140 m volt. ⭐️

Sommarflörten hoppade i första sväng, gick sedan ikapp fältet och slutade på en femte plats, tiden blev 19,0 g över distansen 2140 m volt. Han blev något trött på slutet✨

Vi hade även med Milltag som kvalade men blev tyvärr inte godkänd, men bara att ta nya tag och kvala igen.

Foto: Lennart Kihlman

Ha det bäst!!

// Rebecka

Category: Okategoriserade