Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Storskräll på V75 genom Missing Tooma

✨Missing Tooma vinnare på V75-7 Bollnäs✨

Resan gick lätt hem ifrån Bollnäs den 30/7, Missing Tooma skrällde på V75 efter en mycket snygg styrning av Mats E Djuse.

När starten gick hittade de ner i tredje spår och satt sedan med där. När det var  varvet kvar till mål så blev det rejäl körning. I utgången av sista sväng galopperade Born to run och då hittade Missing och Mats ut från tredje invändigt, han sköt till vasst och visade verkligen att han kan flytta på sig när det väl gäller med den fina spurten så hann de fram och vann på tiden 12,7 över medeldistansen 2140 m auto.

Nu siktar vi mot finalen på Åby nästa helg.

Stort grattis till ägarna!❤️

Foto: Lennart Kihlman

Ha det bra!!

// Rebecka

Category: Okategoriserade