Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Prince Yoda

Valack född 2014-06-18
e. Saxo de Vandel
u. Kristall Tilly
ue. Lindy Lane
ägare: Stall Mahony AB
uppfödare: Lillprinsen HB, Sollentuna

svensktravsport

190228 Gjorde det bra i comebacken och känns fin efter det. Vi startar på när det finns lopp.

190201 Tränar bra hemma för dagen. Han ska gå ett banjobb nästa vecka och är han som han ska då anmäler vi till lopp.

190106 Gjorde det okay ifjol. Han visade väldig hög kapacitet vid ett par tillfällen men va ojämn vilket stör mig. Han har även visad sig ha stora problem med halsen vilket såklart är ett bekymmer. Skulle vi komma rätt med han duger han länge.

181109 Var riktigt fin vid segern på Axevalla. Senaste starten i Rättvik är bara att glömma då förberedelserna gick fel och det visade sig även att han hade kraftig halsinfektion då. Han får ta igen sig några veckor och sedan siktar vi på start i december igen.

181001 Agerade lite omoget näst senast i ledningen, men var bra i en tuff avslutning senast där han fick gå i tredjespår länge. Det känns som en häst som borde gå framåt desto fler lopp han får i sig. Håller han bara ihop tror jag det är en lördagshäst under hösten.

180825 Var seg i comebacken. Det kanske inte var så konstigt med både dåligt väder och dålig bana. Dessutom visade det sig att han troligen hade halsinfektion. Han får ta igen sig så siktar vi på start snart igen.

180709 Blev behandlad efter debuten för oss där han var grym efter långt uppehåll. Det blir återkoll imorgon, är allt som det ska startar han om 3-4 veckor.

180607 Var väldigt fin i sitt kvallopp där han visade sin höga kapacitet. Han har tränat på bra efter det, men hostat ett par gånger. Vi kommer att kolla halsen på honom för att se om vi om hittar något fel, eller om det helt enkelt beror på att det är torrt och dammigt. Annars siktar vi på start i Rättvik den 21/6.

180506 Sköter sin träning på bra sätt.  Han har haft lite strul med halsen till och från under våren, men jag är  väldigt nöjd med hästen och har stor tro på honom inför sommaren. Han har inte ställts på några hårdare test i jobben, som snabbast har vi kört runt 1.23 full väg. Han börjar vara startklar och vi får se hur han känns då.

180415 Sköter sin träning fint. Har gått ett banjobb efter 1.28 och var fin på det. Tyvärr har han fått halsfluss och får ta igen sig.

180301 Har gått lätta jobb och känns väldigt fin. Han hostade under sista jobbet och har en liten halsinfektion.

180111 Har börjat gå lätta intervaller och än så ser benet fint ut, och han känns väldigt fin. Det är långt kvar men vi är på väg!

171202 Tränar på nu med motion och där känns han fin. Vi hoppas han håller ihop nu!

171007 fortsatt konvalescent.

170916 Skadan ser betydligt bättre ut, men det är en bit kvar än. Återkoll i slutet på oktober.

170808 gaffelbandskadan behöver vila minst 5 veckor till. Vi har även behandlat honom för lite slitna ben.

170705 fin häst som kom med en lindrig gaffelbandskada. Han är nu kastrerad då han va rejält stökig. Vi får se hur skadan ser ut om ett par veckor innan vi vet hur framtiden ser ut.