Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Nathalie

Nathalie Blom

Född: 1991
Familj: sambo Paw och bonusbarnen Tindra & Olivia
Fritidintressen: 
Äter helst: Det Paw lagar
Passhästar: Fleur De Fleur, Paarthurnax, Valborg Marje, Jatzy Jazz, Björkeviking, Solör Svarten, Donatomite, Borups Vallmo, Millmighty & Honeybooboo

 

Historia: Gick skidgymnasium i Gällivare 2007-2011 efter studenten la jag skidorna på hyllan och efter flera års sommarjobb hos Leif Witasp, Jim Frick och Hans R Strömberg så vart det 3år i Frankrike hos Jörgen Westholm där jag ansvarade för hans filial på Grosbois jag fick ha hand om många fina hästar och fick även flera fina chanser både att köra och rida lopp på banor som uppfyllde många flickdrömmar. Efter tre tuffa men samtidigt fantastiska år i Frankrike så vart det en kortare sejour hos Björn Röcklinger som sedan ledde till en tid hos Reijo Liljendahl. Jag kände dock att jag ville utvecklas mer och tog då steget till att bli egen tränare, 2018 tog jag ut proffstränarlicensen, då på Rättvikstravet.
Mina första år som egen först något år som amatör och sedan som proffs rullade på bra, med fina segrar med bl.a. Flex, Krångel, Ypsilon Boko och Graham.
När jag träffade Paw tog jag beslutet att flytta min rörelse till Arvika och blev därmed Årjängslicenserad. Nu jobbar vi starkt sida vid sida och vi är eniga om att framtiden ser ljus ut.