Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Till start!

 

190808

Lopp 2, 6 Littlesupersister (Paw) gjorde det fint i sitt comeback senast i Åmål. Hon hade inte gått fortare än 23 inför det och borde gå fram med det lopp. Läget är lite långt ute bak bilen, men hon kan öppna ok och med klaff hittar vi ner. Troichans.

Skor: barfotad runt om

Huvudlag: Murphy vänstre cant see back höger (nytt)

Vagn: vanlig

Lopp 9, 8 Fleur De Fleur (Nathalie) va mkt tapper i debuten. Hon är en fin häst som kommer få ett snällt lopp här ifrån. Men löser det sig är hon med i striden.

Skor:Skor runt om
Huvudlag: Öppet
Vagn: Vanlig

 

190810

Lopp 1, 4 Millmighty (Paw) Kändes MAGISK senast, men blev entömd 600 kvar. Han känns fin i  jobben efter och vi provar igen. Han avslutade ca 11.5 sista 500 senast med sparad så farten finns. Läget är sådär men han har uppträd förnuftigt och jag kommer vara offensiv. Utan krångel slutar han bland dom 3.

Skor: Skor runt om
Huvudlag: Öppet
Vagn: vanlig

Lopp 9,9 Mårten Marje (Paw) gjorde ett bra lopp senast i comebacken. Han fick sen lucka och spurtade fint till 3:e med sparad. Han ska som vanligt ha klaff för att vinna men får han sitt lopp går han alltid till slut.

Skor: barfotad runt om
Huvudlag:Norsk
Vagn: Bike

 

 

190812

Lopp 5, 7 R.K. Queen (Paw) va mycket tapper i sin comeback. Det blev ett tungt lopp trots jag inte ville det, men hon höll berömvärd. Läget är intressant, men även lite lurigt. Hon kan öppna bra och borde gått fram formmässigt med senaste loppet. Felfritt är hon säkert bland dom 3.

Skor: skor runt om
Huvudlag: öppet med cant see back höger
Vagn: vanlig

Lopp 9,1 Only One Winner (Nathalie) fick en mycket förtjänt seger senast. Han är snabb ut och Nathalie bestämmer vem som kommer till ledningen. Han har form till att vinna igen, men behöver tur då han ska köras i rygg.

Skor: barfotad runt om
Huvudlag: Öppet
Vagn:Multicam