Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Till start!

171117

Lopp 5, 12 Mårten Marje (Paw) har varit jämn och stabil hela året. Han är behandlad efter senast. Iskallt läge här och skor runt om. I övrigt kommer han att gå med norskt huvudlag och i bike. Vi är nöjda om vi får med en premie.

Lopp 7, 10 Reptilia (Paw) blev lite stressad direkt från start senast, därav galoppen. Annars kändes hästen fin efter det. Hon är startsnabb i voltstart och borde få ett fint lopp. Vi får ändå vara nöjda om vi får med en vettig premie.

Lopp 8, 10 Valborg Marje (Paw)  har god form och gör bra lopp hela tiden. Hon var fantastiskt duktig på Åby senast och hade vunnit det loppet om hon hade förstått sig på open stretch. Nu är det ingen open stretch, men vi har bra startryggar och jag hoppas kunna komma vettigt på det. Då är hon med och krigar om segern. Troligen går vi från aluminiumskor bak till järn, men det bestäms efter värmningen. Till skillnad mot senast blir det däremot bike, som hon normalt brukar tävla i.

Lopp 9, 7 Ruby Frontline (Paw)  är nybehandlad och hon brukar alltid gå bra efter vila. Hon är väldigt startsnabb och det är bra spetschans om vi prickar någorlunda. Planen är att komma först till plankan för att släppa till någon bra rygg. Med rätt resa kan hon få med sig en vettig premie.