Stall Mahony

Travtränare Paw Mahonys hemsida

Till start!

 

 

 

200522

Lopp 2, 1 Fleur De Fleur (Nathalie) Har tränad bra en tid och va fin i ett banjobb på 21/2600. Hon kommer testas i ledningen och trots hon inte har startat på ett tag har hon i felfri version en vettig chans.

Skor: Eventuellt barfotat runt om, men minst barfotat fram (Nytt)

Huvudlag: Helstängt (Nytt)

Vagn: Vanlig

Lopp 4, 1 Livi Opal H.M. (Paw) Vann på ett läcket sätt senast med sparad. Hon visar fortsatt toppform i träningen och jag räknar med hon gör ett bra lopp igen. Loppet ser inte så mycket tuffare ut denna gången och jag tycker hon ska räknas

Skor: Skor fram, barfotat bak

Huvudlag: Helstängt med open eye (Nytt)

Vagn: Bike

Lopp 6,5 R.K.Queen (Paw) Har tränad bra och känns väldigt stark. Hon har fått jobba på i backen och det har verkligen utvecklad hennes fysik. Hon kändes finfin i vanliga intervaller i måndags. Formen är inte 100% men hon kommer göra ett bra lopp, dock misstänker jag hon kommer behöva ett lopp i kroppen innan hon är på topp. Känns som hon kanske är lite överbetrodd här. Slutar vi bland dom 3 är jag nöjd.

Skor: Barfotat runt om

Huvudlag: Öppet

Vagn: Vanlig

Lopp 8, 6 Millmighty (Paw) Va jag förstås mycket nöjd med senast. Han flög fram sista 600m och kändes fantastiskt fin. Han har tränad på som vanligt efter det och känns fortsatt fin. Han borde flytta fram sina positioner med 2 lopp i kroppen och jag räknar med han är ännu vassare denna gången. Jag har kört 2 snälla lopp med han, nu blir det offensivt och jag vill gärna köra i ledningen och kommer testa rejält för det. Jag är stolt över min häst och tror på han gör ett bra lopp igen. En av få som kan vinna loppet.

Skor: Skor på alla 4 fötter.

Huvudlag: Öppet med cant see back på vänster

Vagn: Vanlig.

 

 

 

200524

Lopp 2, 1 Honeybooboo (Paw) Gillar jag skarpt men hon har inte riktigt kommit igång än. Senst skötte hon sig men när jag styrde på började hon och vingla och fundera vart vi skulle. Jag har lagt om träningen efter det och hon va riktigt fin i ett banjobb förre veckan där hon lekte runt på 19/1600. Springer upp till sitt kunnande är hon bland dom 3.

Skor: Skor runt om

Huvudlag: Öppet

Vagn: Vanlig.

Lopp 7, 11 Ohara Garbo (Paw) Gör bra lopp hela tiden, senast vart det dåliga hästar i vägen och det blev en omöjlig uppgift. Nu är läget ruttet och vi får köra på chans. Hon kommer gå med rycktussar för första gången.

Skor: Kan bli barfotat runt om, men minst barfotat fram

Huvudlag: Norsk

Vagn: Troligen vanlig, men kan bli bike. inte bestämt.

 

 

 

200526

Lopp 5, 11 Väskinge Inez (Nathalie) Mycket fin från ledningen senast. Nu är det helt andra förutsättningar med bakspår och sprint. Känns som i första hand att dom jagar en vettig premie.

Skor: Runt om

Huvudlag: Öppet

Vagn: Hybrid

Lopp 7, 3 Livi Oceanview (Nathalie) Visade fin fart i Åmål men fick inte travet med sig. Kommer gå på samma balans som i kvalet och då borde hon fungera. I första hand ska hon fungera

Skor: Runt om

Huvudlag: Öppet

Vagn: Vanlig.